Par som ser ut som syskon

Är läskigt tycker jag. Men ännu läskigare är syskon som ser ut som par. Vet inte hur många gånger jag fick frågan om min storebror Daniel var min pojkvän när han sist var här och hälsade på. Jag tyckte det var jättekul men han blev väldigt obehagad. Nåväl.

Igår var jag tillbaka på praktiken efter min weekend gateaway till Doha. Landade i Dubban runt 7 tiden på fredag kväll, skyndade hem för att duscha och byta om, sen hem till min nyfunna vän Abbie för en fördrink. Sen drog vi vidare till en klubb som ligger långt bort, nästan vid Abu Dhabi. Som jag skrivit tidigare så lämnar klubbarna i Dubai mycket övrigt att önska. Men denna gången var det faktiskt roligt. Som en liten strandbar med tillhörande dansgolv, med utsikt över vattnet. Fantastiskt! Och sen självklart obligatoriska attribut som Moetflaskor som kommer in med tomtebloss. Jag fick hålla ett tomtebloss några gånger men lyckades släcka det hela tiden, till slut blev servitrisen sur och gav det till någon annan, mer rutinerad tomteblosshållare.

Sedan slutade jag på en så kallad efterfest (några sov och några andra låste in sig och hånglade på toan). Jag hittade en kompis, i form av en papegoja. Försökte ta en selfie på oss men det var för mörkt.

bild-9

Nu måste jag återgå till jobbet. Idag består det av planera in statusuppdateringar för olika bilmärken. Spännande!

 

One thought on “Par som ser ut som syskon

  1. Helene says:

    Gift dig och skaffa barn med en som är syskonlik dig själv och du får garanterat snygga barn. Det gjorde jag, det funkade!

Leave a comment